Oplysninger - Spanien

Gå til indhold

Hoved menu:

Kørevejledning fra Alicante lufthavn.:
Når du/i kører ud fra lufthavnens parkeringsområde så kør efter byen Cartagena som ligger i det sydøstlige Spanien. Så kan i ikke undgå at komme til Torrevieja som er den nærmeste by i forhold til lejligheden. Efter ca 45km og efter at have passeret Torrevieja kommer i til en rundkørsel med et stort hotel på venstre side. Kør lige over rundkørsel og tag efter ca 50 meter lille afkørsel til højre. Følg denne servicevej frem til Carrefour supermarked. Drej til højre lige før Carrefour. Ved lille rundkørsel tag afkørsel 3. Efter få hundrede meter kommer et T kryds. Kør til venstre og tag første vej på højre hånd. Kør ca 500m og passer to høje bump. Nu ligger bebyggelsen lige for. Lejligheden ligger i gade nr 3 og den har nummer 64. (Det er første sal).
Lejligheden:
Der kan godt være lidt støvet i lejligheden, da vi altid efterlader den med vinduer og terrassedør lidt åben af hensyn til udluftningen. Inde i lejligheden sidder elpanel lige bag indgangsdør. Det er kun kontakten for køkken der skal skubbes op, da de øvrige er tændt også når vi forlader lejligheden.
I køkkenet sidder hovedhanen til vandet lige ved siden af vinduet. Husk at lukke for den ved hjemrejse og sluk for strømmen til køkken igen. 
Sæt gerne propper i vandlåsene ved hjemrejse for at mindske fordampningen.
Der er havemøbler og bord oppe i skuret på taget. Der ligger nøgle på hylden over TV.
Aircondition kan både varme og køle. Hvis muligt, så lad den køre nogle timer på ventilation inden i rejser hjem så den kan tørre.
Jeg kan anbefale at leje bil hos firmaet Centauro telefon 0034966703534. Book på WWW.centauro.net

 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu